25 augustus 2019, golftoernooi.

Na de eerste succesvolle golfdag in augustus 2018 (zie onder) viel aan verschillende kanten de vraag c.q. opmerking: “Volgend jaar weer?!” En we doen het dit jaar weer!

Golftoernooi :”de laatste zondag van augustus”
Een mooie dag golf staat voorop; ruimte voor alle handicaps; laagdrempelig en altijd voor een goed doel! Dit jaar heb ik Stichting Jarige Job als goed doel aangemerkt. https://www.stichtingjarigejob.nl/

Voorlopig programma:
11:00
Ontvangst met koffie of thee in Restaurant Roest.
12:00 Tee time voor de 18-holes spelers.
Vooraf kunt u nog inslaan op de driving range.
We starten op twee lussen Oostwoud (A) en Zuidwoud (B).
Spelvorm: individueel stableford.
Uitdagingen: Longest Drive en Neary.
Voor uw versnaperingen in de middag zorgt u zelf.
12:30 Start Clinic 
Deelnemers aan de clinic krijgen instructie van een Bentwoud Pro.
Daarna kunnen zij op de par 3-4 baan ook echt gaan golfen.
16:30 Borrel en aansluitend maaltijd in restaurant Roest.
Tijdens de borrel volgt de prijsuitreiking.
19:30 Afsluiting.

Kosten:
Deelnemers aan de 18 holes wedstrijd betalen: € 95,00.
Deelnemers aan de clinic betalen: € 75,00.
Deelnemers alléén aan de borrel en de maaltijd betalen: € 40,00.
Indien u wenst ontvangt u een btw-factuur.

Sponsoring:
Dit toernooi en de prijzenpot worden gesponsord door

Keijser Consultancy

 

 

 

 Aanmelden:
Aanmelden kan MET DIT FORMULIER

Golfbaan Bentwoud.
adres: Boslaan 3, 2731 LD Benthuizen
Routebeschrijving
Omdat de meeste navigatiesystemen u (nog) niet naar de juiste locatie brengen, is het beter om het adres Omleidingsweg 1 Benthuizen in te voeren. Dit adres leidt u naar het Argos Tankstation. Op de rotonde op de N209 nabij dit tankstation volgt u de afslag Bentwoud West. Deze weg leidt u naar Golfbaan Bentwoud.

 

Privacy: Golftoernooi de laatste zondag van augustus is een private aangelegenheid. De AVG is niet van toepassing. Ten overvloede laat ik u weten dat ik de gegevens die u voor het golftoernooi beschikbaar stelt voor geen ander doel gebruik. Uw gegevens worden gedeeld met de golfbaan en eventueel met personen die mij helpen bij de organisatie en uitvoering.

2018

Op 26 augustus 2018, enkele dagen na mijn verjaardag, organiseerde ik een golftoernooi voor familie, vrienden en zakelijke relaties. Maar om nou zomaar geld te vragen om je verjaardag te vieren ……! Aan het toernooi verbond ik een goed doel: Lawyers for Lawyers.

In mijn werk heb ik regelmatig te maken met advocaten. Die kunnen af en toe knap lastig zijn, dat geef ik direct toe, maar zij kunnen in Nederland in ieder geval hun werk vrij uitoefenen. Zij worden niet opgesloten voor het bijstaan van persoon X, of gemarteld omdat ze persoon Y hebben verdedigd.

Vanaf donderdag heb ik de weersverwachtingen scherp in de gaten gehouden: “Vanaf vandaag koud en nat. Zaterdag veel neerslag. Zondag wordt het droog.” En het was droog! De hele dag. Vanaf 11 uur verzamelden de deelnemers aan de 18-holes wedstrijd en de clinic zich op Bentwoud voor koffie, thee en het traditionele stuk appeltaart met slagroom. Vanaf 12 uur startten de deelnemers tegelijkertijd op de A- en B-lus, Oostwoud en Zuidwoud. Extra uitdagingen waren er op A-4 en B-8, met respectievelijk de Neary en de Longest Drive. De deelnemers aan de clinic waren de hele middag bezig op de driving range, de putting- en chipping-green en speelden aan het einde van de middag 4 holes op de par-3 baan. Zij waren enthousiast. Als daar niet een paar nieuwe golfers uitkomen ……

Tijdens een gezellige borrel zijn de prijzen uitgereikt, waarna we afsloten met een welverdiend buffet.

Ik dank alle deelnemers van harte voor hun aanwezigheid, inbreng, gezelligheid en bijdragen.
Ik maakte een bedrag van € 450,00 over aan Lawyers for Lawyers, waarvoor, mede namens L4L, mijn hartelijke dank.