2018

Op 26 augustus 2018, enkele dagen na mijn verjaardag, organiseerde ik een golftoernooi voor familie, vrienden en zakelijke relaties. Maar om nou zomaar geld te vragen om je verjaardag te vieren ……! Aan het toernooi verbond ik een goed doel: Lawyers for Lawyers.

In mijn werk heb ik regelmatig te maken met advocaten. Die kunnen af en toe knap lastig zijn, dat geef ik direct toe, maar zij kunnen in Nederland in ieder geval hun werk vrij uitoefenen. Zij worden niet opgesloten voor het bijstaan van persoon X, of gemarteld omdat ze persoon Y hebben verdedigd.

Vanaf donderdag heb ik de weersverwachtingen scherp in de gaten gehouden: “Vanaf vandaag koud en nat. Zaterdag veel neerslag. Zondag wordt het droog.” En het was droog! De hele dag. Vanaf 11 uur verzamelden de deelnemers aan de 18-holes wedstrijd en de clinic zich op Bentwoud voor koffie, thee en het traditionele stuk appeltaart met slagroom. Vanaf 12 uur startten de deelnemers tegelijkertijd op de A- en B-lus, Oostwoud en Zuidwoud. Extra uitdagingen waren er op A-4 en B-8, met respectievelijk de Neary en de Longest Drive. De deelnemers aan de clinic waren de hele middag bezig op de driving range, de putting- en chipping-green en speelden aan het einde van de middag 4 holes op de par-3 baan. Zij waren enthousiast. Als daar niet een paar nieuwe golfers uitkomen ……

 

 

 

 

Tijdens een gezellige borrel zijn de prijzen uitgereikt, waarna we afsloten met een welverdiend buffet.

Ik dank alle deelnemers van harte voor hun aanwezigheid, inbreng, gezelligheid en bijdragen.
Ik maakte een bedrag van € 450,00 over aan Lawyers for Lawyers, waarvoor, mede namens L4L, mijn hartelijke dank.

2019

En toen viel aan verschillende kanten de vraag c.q. opmerking: Volgend jaar weer?!
En we doen het volgend jaar weer!

Op zondag 26 augustus 2018 is geboren:
Keijser Consultancy Golftoernooi :”de laatste zondag van augustus”
Een mooie middag golf staat voorop; ruimte voor alle handicaps; laagdrempelig,
En altijd voor een goed doel!
Zet dus maar vast in uw agenda: 25 augustus 2019, golftoernooi. Tijd en plaats worden nader bekend gemaakt.

Wilt u op de hoogte blijven? Geeft u dan hier uw gegevens op.

Privacy: Golftoernooi de laatste zondag van augustus is een private aangelegenheid. De AVG is niet van toepassing. Ten overvloede laat ik u weten dat ik de gegevens die u voor het golftoernooi beschikbaar stelt voor geen ander doel gebruik. Uw gegevens worden gedeeld met de golfbaan en eventuele met personen die mij helpen bij de organisatie en uitvoering.